Neem contact op met het Congresbureau NVOI voor nadere inlichtingen omtrent de organisatie en coördinatie van alle NVOI cursussen en congressen, de inschrijvingen en de facturatie.
Alle door de NVOI aangeboden cursussen en congressen vallen onder het beheer van de Nederlandse Stichting Orale Implantologie (NSOI). De organisatie van en coordinatie voor alle NVOI cursussen, congressen, workshops en studiedagen is in handen van het congresbureau, dat wordt aangestuurd door het secretariaat van de NVOI.

Het secretariaat heeft de beschikking over een professioneel en dagelijks bereikbaar team bestaande uit Janine de Boer en Nikita Knook.

Voor vragen omtrent het NVOI voorjaarscongres, uw inschrijving en de facturatie:
Congresbureau NSOI
Kreek  6
1654 JX  Benningbroek
t   +31 (0)229 540 329
e  congresbureau@nvoi.nl

Annulering van uw inschrijving dient schriftelijk te geschieden bij het Congresbureau.
Dit kan tevens per mail via deze link.Voor secretariële vragen met betrekking tot de NVOI kunt u terecht bij:
Secretriaat NVOI
Kreek  6
1654 JX  Benningbroek
t   +31 (0)229 540 329
e   secretariaat@nvoi.nl
nvoi.nl

 
Algemene Voorwaarden en Klachtenregeling NVOI/NSOI
De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI), de Nederlandse Stichting voor Orale Implantologie (NSOI) en de commissie Post Academisch Onderwijs Implantologie (PAOI) hechten eraan tevreden cursisten te hebben en te houden. Daarom stellen zij het zeer op prijs als u uw ervaringen als cursist of congresganger met ons wilt delen.

Voor meer informatie over onze algemene voorwaarden en onze klachtenregeling verwijzen wij graag naar onderstaande links:
• Algemene Voorwaarden NVOI/NSOI
• Klachtenregeling NVOI/NSOI
 
 
Euroteknika NL BioComp Dental B.V. Dyna Dental Engineering B.V. Implant Direct Benelux Nobel Biocare Nederland BV Zimmer Biomet Pro-Cam Implants B.V. MegaGen Dentsply Sirona Anthogyr Dent-Med Materials B.V. Memodent B.V. Straumann B.V. dental bauer Nederland Easier Dental Care Thommen Medical B.V. DentMerk Benelux B.V.